Η ομάδα RadiNOx έχει λάβει χορηγίες διαφόρων ειδών από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

H πλατφόρμα synergeies.com είναι μία διαδικτυακή ιστοσελίδα που έχει ως κύριο στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση των νέων μηχανικών και όχι μόνο, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί και να συντελέσουν φορείς της εξέλιξης στην ελληνική βιομηχανία. Αποτελεί κύριο χορηγό επικοινωνίας και υποστήριξης φιλοξενώντας την ιστοσελίδα της ομάδας και προωθώντας τις δράσεις της RadiNOx.

Η εταιρεία skepsis consultants παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στο ευρύ της πελατολόγιο σε θέματα real estate & engineering και στελεχώνεται από έμπειρους και καταρτισμένους συμβούλους διαφόρων ειδικοτήτων. Στηρίζει έμπρακτα την αποστολή της RadiNOx ενισχύοντας οικονομικά το εγχείρημα και παράσχει διαρκή συμβουλευτική καθοδήγηση μέσω των άρτια καταρτισμένων και έμπειρων στελεχών της.

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο είναι δημόσιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα πενταετούς φοίτησης και είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ως ο κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας στην Ελλάδα με σημαντική προσφορά στην παγκόσμια κοινότητα μηχανικών. Στηρίζει την ομάδα RadiNOx μέσω του καθηγητή Dr.-Ing. Σπύρου Παπαευθυμίου της σχολής Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών.

Ο Δήμος Κηφισιάς είναι δήμος της Βόρειας Αττικής έκτασης 34,03 τ. χλμ. και έχει 71529 δηλωμένους δημότες. Υποστηρίζει την ομάδα RadiNOx μέσω της δημοσιογραφικής κάλυψης των δράσεων της και συνεισφέρει ουσιαστικά στην ανεύρεση ιδιωτών χορηγών.

Πατώντας σε αυτό το link μας υποστηρίζεται ενεργά https://cansat.gr/?utm_source=radinox